James Lick High School Student Center

East Side Union High School District

Role: Project Architect, CAW Architects
Site: San Jose, CA
Completed: 2019
Project Size: 12,000 SF, new construction and major renovation
Awards: AIA Silicon Valley, Interior Architecture Citation Award, 2020
Featured: Education Snapshots

The Building 900 – Student Center renovation for James Lick High School included demolition of existing structures, the careful adaptation of the existing cafeteria and kitchen, and addition of a new library. The resulting center creates a new heart for student activities on campus, including dining, studying, counseling, and administration. A new outdoor courtyard with custom shade trellis marks the center of campus and invites students to gather, learn, and socialize in an environment that fosters community pride.

Rendering of main campus courtyard Photo of courtyard, with finished trellis Rendering of interior Hub dining space Photo of interior Hub dining space